top of page
  • Фото автораAdmin

Пригоди до свята Миколая


Цікаво та весело 19 грудня пройшло свято Миколая в нашій школі для учнів та батьків. Школярі підготували чудову літературно-музичну композицію «Пригоди до свята Миколая». Цього дня з нетерпінням чекали усі, готувалися заздалегідь. Напередодні свята писали листи до Святого Миколая. У день перед святом згадували всі свої добрі та злі вчинки, зважали: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик.

В актовій залі школи розгорнулося ціле казкове дійство. В гості до дітей завітали казкові герої: Святий Миколай, Янгол, 2 білки, Кіт, Баба Яга, Ліса, Вовк та п’ять сніжинок.

В цей важливий для кожної дитини день учні зуміли проявити свої таланти та передати повною мірою теплу атмосферу зимового свята. Виступами акторів могли помилуватися їхні батьки, а також учні старших класів. Батьки привітали дітей зі святом, подякували їм за гарну виставу. А Святий Миколай побажав усім гарного настрою, учням веселих свят та незабутніх зимових канікул.


7 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page