top of page
  • Фото автораAdmin

Спорт в народ!


GoFundEd

В здоровому тілі здоровий дух, а коли ти живеш в селищі Дружба, то твоє бажання бути здоровим поширюється на всю дружню громаду. Саме так відбувається з командою Дружбівської школи, що на Донеччині. Для того, аби популяризувати здоровий спосіб життя місцеві школярі ініціювали проект “Спорт в народ!”


На території школи є майданчик для учнів молодшої ланки, але учням середньої і старшої ланки та мешканцям селища немає місця для активного відпочинку та занять спортом.

⚽«Через те, що на території нашого селища відсутні спортивні клуби і стадіони, то дітям доводиться їздити в місто, що не завжди зручно та не по кишені батькам. А власний спортмайданчик з якісним обладнанням зекономить час та гроші», - пояснюють автори проекту.

🏸Якщо ви хочете, аби школярі та громада Дружби отримали новий спортивний майданчик, підтримайте їх проект як фінансово, так й інформаційно.


Програма здійснюється за підтримки Проекту “Зміцнення громадської довіри” UCBI - Українська ініціатива зміцнення громадської довіри, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна



16 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page