top of page
  • Фото автораAdmin

До „Веселки” завітала Новорічна казка

Для кожного з нас новорічні та різдвяні свята - один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

Колектив нашого закладу також потурбувався про те, щоб новорічні свята для малечі були справжнім дивом, наповнювали душу особливим піднесенням. Під час святкового ранку вихованці дошкільного відділення вирушили у подорож до іграшковог


о магазину, в якому трапляються дива і всі іграшки оживають, танцюють і співають. А наприкінці свята до малюків завітав найочікуваніший гість – Дід Мороз, який привітав дошкільнят солодкими подарунками. А ще вихованці отримали солодкі подарунки від Голови облдержадміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка.













82 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page