top of page
  • Фото автораAdmin

«Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

Обновлено: 30 апр. 2021 г.

Загальновідомо, що немає нічого ціннішого за людське життя і здоров’я. У наш тривожний час, як ніколи раніше, надзвичайно важливим є створення безпечних умов праці для всіх учасників освітнього процесу.

У нашому освітньому закладі питанням охорони праці приділяється належна увага не лише в День охорони праці, а й упродовж навчального року. 28 квітня відбулися онлайн - зустрічі з працівниками та здобувачами закладу освіти І - ІІІ ступенів № 7.

З метою пропагування безпеки життєдіяльності та здорового способу життя, збереження здоров’я людей, забезпечення готовності учасників освітнього процесу до дій у разі пожежі та інших надзвичайних ситуацій, класні керівники разом із адміністрацією закладу провели онлайн - урок для здобувачів освіти "28 квітня - Всесвітній день Охорони праці" надали дітям рекомендації та пам'ятки.

З працівниками закладу у ході онлайн - зустрічі обговорили як Пандемія COVID-19 змусила уряди, роботодавців, робітників та населення в цілому зіткнутися з безпрецедентними проблемами щодо вірусу та багатьох наслідків, які він справив на світ праці. Нагадали про виконання іструкцій з охорони праці.

Тож нехай робота буде безпечною і приносить задоволення!







74 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page