top of page
  • Фото автораAdmin

Привітання від начальника управління освіти Володимира Орешкіна

Дорогі діти, шановні колеги, батьки, жителі Торецької міської територіальної громади!

Кожен навчальний рік починається першого вересня, який символічно називається Днем знань. Цей навчальний рік буде непростим для всіх! Нехай нам буде тяжко, але ми неодмінно справимося!

Наші діти отримають якісну освіту, і для цього ми докладемо неабияких зусиль. Навчимо, підтримаємо, захистимо наших дітей! Ми почнемо новий рік як незвіданий, цікавий шлях до пізнання, бо в усі часи освічена людина користується повагою і розуміє, що знання-це прихований скарб, світ можливостей і перспектив. Нехай світлим, плідним та мирним буде кожен ваш день, будьте здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

Освітянам і батькам бажаю бути вірними наставниками і помічниками дітям у наш нелегкий час, щоб сил і терпіння хватило прийняти і подолати всі виклики сьогодення. Мирного неба над головою, з добрим початком нового навчального року, з Днем знань!



3 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

#заняття_доброти2023

Заняття доброти присвячене чотирилапим улюбленцям. Сьогодні, в перший день весни, вихователька Гільова Катерина разом зі своїми вихованцями дошкільного відділення Заклад загальної середньої освіти І-І

bottom of page