top of page
  • Фото автораAdmin

«Фестиваль активної молоді»

Активна участь молоді в прийнятті рішень є важливим фактором, якщо ми прагнемо побудувати більш демократичне суспільство. Участь та активна громадянська позиція молоді - це права, засоби впливу на процес прийняття рішень, діяльність щодо сприяння побудови кращого суспільства. 01 ЖОВТНЯ в ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 ВЦА міста Торецьк Донецької області відбувся яскравий, веселий, сповнений досвідом та практичними порадами, «Фестиваль активної молоді». Його повністю продумали, спланували та організували ініціативні підлітки с. Дружба за підтримки та співпраці з Благодійною Організацією «Благодійний Фонд «Карітас Краматорськ» Caritas Краматорськ та Простір підтримки.

Цей проєкт вже є сталим. У 2019 році на базі нашого закладу відбувся перший «Фестиваль активної молоді».

Спікерами панельної дискусії були:

Илона Головатая – член громадської організації «Амбасадори миру»;

Leonid Makarov – представник молодіжного центру з опанування інтелектуальної гри «Дебати»

Олексій Головатий – член громадської організації «Амбасадори миру»

Анна Андреевна - представник ініціативної групи «Фестивалю активної молоді» .

Наступним етапом була робота на локаціях, де наші спікери чекали на свою «Активну молодь». Усі локації були особливі. Кожен зі спікерів знайшов індивідуальний підхід для того як генерувати ідеї, як правильно визнавати та виражати їх, про переваги та недоліки громадського активізму, а також працювали над створення надзвичайного флешмобу з учасниками фестивалю.

Підсумком нашого «Фестивалю активної молоді» став «ColorБум» простонеба. Запальна музика, посмішки ,веселощі, перетворили цей день на неймовірний майданчик для креативу та дружби. На згадку про «Фестиваль активної молоді» усі учасники отримали мотиваційні подарунки, зроблені власноруч ініціативною групою.

Щиро дякуємо Простору підтримки та Благодійній Організації «Благодійний Фонд «Карітас Краматорськ» за підтримку ініціативної молоді, саме завдяки таким заходам, наша молодь зможе повірити в свої сили та створювати надзвичайні проекти і доводити їх до успішного завершення. #Фестивальактивноїмолоді #Час_діяти #ЗЗСО_7 #УчастьМолоді #Caritas_Краматорськ #Простір_підтримки



33 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page